120 min
Opptil 43dB
EN 1627 RC 3
Sa

Daloc S53 Arkivdør RC3
Arkivdøren Daloc S53 egner seg på steder der kravene til sikkerhet og brannbestandighet er høye, samtidig som døren må være en integrert del av miljøet rundt. Daloc S53 passer utseendemessig til branndøren Daloc S30 og sikkerhetsdørene Daloc S33 og Daloc S43. Dørene egner seg på steder der man vil beskytte tyveriutsatt utstyr eller konfidensielle dokumenter, for eksempel i serverrom, datahaller og på institusjoner. Døren er godkjent for både inn- og utadslående montering.

Last ned
S53 produkt ark S50, S53, S54 Typgodkännande Brand-BrandgasS33, Y33, S53, Y53 Certifikat InbrottCAD-skiss S53Anbefalinger for dekkmaling av grunnede ståldørerVedlikeholdsinstruks for Daloc-dører
Betegnelse Lysmål i
karm*
Karmytter
mått
Vekt
Enfløyet dør
S53 10 x 21
 
900 x 2025
 
990 x 2093
 
160
Andre størrelser kan fås på forespørsel.

Maks veggåpningsmål for f.eks. modul 9x21 er 920x2110 mm.

* For åpen enfløyet dør (90 grader) fratrekkes 93 mm.

Maksimalmål:
Enfløyet dør brann/lyd/røyktetthet 11x22
Enfløyet dør innbrudd 13x22
Klassifiseringer
Ytelse på dørens egenskaper er testet av RISE (tidligere SP) og sertifisert av RISE Certification og SBSC. RISE og SBSC utfører vanlige produksjonskontroller i Dalocs fabrikker.

Brannklasse: EI 120.

Lydreduksjon: Rw 38 dB, alternativ 43 dB.
Lydreduksjon (Rw) har erstattet lydklasse (R'w). Ved prosjektering reduseres den målte støyreduksjonen med 2-3 dB for å ta høyde for montering og utførelse.Tidligere lydklasse R'w 35, 40dB.

Innbruddsbeskyttelse: EN 1627 RC 3.
Døren er godkjent for både inn- og utadslående montering.

Røyktetthetsklasse: EN 13501-2 klasse Sa som tillegg.

Korrosjonsklasse: EN 12944-2 C1-C3.
Dører for utvendig bruk opp til korrosivitetsklasse C3 anbefales i varnforsinket utførelse med industrimaling fra fabrikk og rustfri terskel alternativt foliert plate for utvendig bruk og rustfri terskel.
Dørblad
Konstruksjon: Dørbladet er 105 mm tykt, har faset overfals og består av stålplater som er føyd sammen i en bue med skjulte platekanter ved dørbladkanten, og innvendige innbruddsforsterkninger. Sammenføyning skjer ved hjelp av liming og nagling.

Materiale: 1 mm tykke stålplater og isolering av mineralull.

Overflatebehandling: S53 leveres ferdigmalt i en av våre standardfarger eller med en tremønstret laminatplate fra standardsortimentet som overflate. Andre NCS-farger eller tremønster kan leveres på forespørsel.
Karm
Konstruksjon: Som standard leveres arkivdørene med hvitmalt karm 41 med fast gerikt på hengslesiden. Karmen leveres sammensatt uten løse deler. Tetningslisten er plassert i et spor i karmen. Karmen fås i flere utførelser: med gerikt på hengslesiden, gerikt på begge sider eller helt uten.

Isolering: Ferdigisolert med mineralull fra fabrikken.

Montering: Rask montering med karmens etter- justerbare karmhylser (umbraconøkkel).
Terskel
Døren leveres som standard med varmforsinket anslagsterskel. På bestilling kan den leveres med terskelplate eller terskelplate med slepelist (Rw 38 dB) eller børstelist (ikke lyd).
standardbeslag
Låskasse Assa 510. Obs! RC3 krever en rund klasse 3-sylinder eller en oval sylinder med godkjent sylindertilbehør, A = 105 mm, B = 33 mm fra hengslesiden til midten på låskassen. Tappbærende, justerbare elforsinkede hengsler. Klargjort for ekstralås. Sikkerhetsbolt i sluttstykket og tre tapper i bakkant. A/B målene gjelder kun for ASSA Connect og modul låser, for andre låser kontakt Daloc.
Tilleggsutstyr
Låskasse ASSA 510 kan erstattes med motorlås ASSA 840 og klassifiseringer opprettholdes (alt. med nattlås ASSA 841).

Kan leveres med Daloc Linea-mønster, sparkeplate, dørlukker, elektrisk sluttstykke, magnetkontakt, mikrolås, låsrelékontakt m.m.

Ved vindutsatt plassering anbefales komplettering med dørbremse. For innadslående dør anbefales vannavviser i nedre kant om døren utsettes for regn. For utadslående dør som ikke har regnbeskyttelse anbefales vannavviser i overkant.

Vi forbeholder oss retten til konstruksjonsendringer.
Låskassen Assa 510.
Overfalsen med skråstilt kant gir et moderne og gjennomført inntrykk.
Karmhylser sørger for rask og sikker montering.

Vi forbeholder oss retten til konstruksjonsendringer.


Les mer om
Karmer
Terskler
Farger og mønster
Speilmønster
Glassåpninger
Sparkeplate