EI 120
Opp til Rw 43dB
EN 1627 RC 2
Sa
EMI-B, EMI-C
EN 14351-1

Daloc S52 (Y52) Arkivdør RC2
Arkivdør Daloc S52 egner seg på steder der kravet til brannbestandighet er høyt, samtidig som døren skal være innbruddsbeskyttende. S52 passer utseendemessig til branndøren S30 og sikkerhetsdørene S33 og S43. Dørene egner seg for miljøer der man vil beskytte tyveriutsatt utstyr eller konfidensielle dokumenter, for eksempel i serverrom, datahaller og på institusjoner. Døren er godkjent for både inn- og utadslående montering.

Last ned
S52 produkt ark S50, S52, S53, S54 Typgodkännande Brand-Ljud-BrandgasS32, Y32, S52, Y52 Certifikat InbrottCAD-skiss S52 (Y52)MontasjeanvisningMontasjeanvisning EMI-BMontasjeanvisning EMI-CAnbefalinger for dekkmaling av grunnede ståldørerY52 DoPUtsparing i vegg for magnetkontakt og dørlukker utenfor karmyttermålVedlikeholdsinstruks for Daloc-dørerByggevaredeklarasjon BVD for ståldører
Betegnelse Lysmål i
karm*
Karmytter
mått
Vekt
Enfløyet dør
S52 10 x 21
 
900 x 2025
 
990 x 2093
 
125
Andre størrelser kan fås på forespørsel.

Maks veggåpningsmål for f.eks. modul 9x21 er 920x2110 mm.

* For åpen enfløyet dør (90 grader) fratrekkes 93 mm.

Maksimalmål:
Enfløyet dør brann/lyd/røyktetthet 11x22
Enfløyet dør innbrudd 13x22
Klassifiseringer
Ytelse på dørens egenskaper er testet av RISE (tidligere SP) og sertifisert av RISE Certification og SBSC. RISE og SBSC utfører vanlige produksjonskontroller i Dalocs fabrikker.

Brannklasse: EI 120.

Lydreduksjon: Rw 38 dB, alternativ 43 dB.
Lydreduksjon (Rw) har erstattet lydklasse (R'w). Ved prosjektering reduseres den målte støyreduksjonen med 2-3 dB for å ta høyde for montering og utførelse.Tidligere lydklasse R'w 35, 40dB.

Innbruddsbeskyttelse: EN 1627 RC 2.
Døren er godkjent for både inn- og utadslående montering.

Røyktetthetsklasse: EN 13501-2 klasse Sa som tillegg.
Med anslagsterskel.

EMI-demping: EMI-B, EMI-C som tillegg.
Kontakt Daloc angående utførelse og utrustning på S52 med EMI-beskyttelse.

CE-merking: Ytterdørsutførelse (Y52) er CE-merket i henhold til produktstandard for ytterdører EN 14351-1.

Korrosjonsklasse: EN 12944-2 C1-C3.
Dører for utvendig bruk opp til korrosivitetsklasse C3 anbefales i varnforsinket utførelse med industrimaling fra fabrikk og rustfri terskel alternativt foliert plate for utvendig bruk og rustfri terskel.
Dørblad
Konstruksjon: Dørbladet er 105 mm tykt, har faset overfals og består av stålplater som er føyd sammen i en bue med skjulte platekanter ved dørbladkanten. Sammenføyning skjer ved hjelp av liming og nagling.

Materiale: 1 mm tykke stålplater og isolering av mineralull.

Overflatebehandling: S52 leveres ferdigmalt i en av våre standardfarger eller med en tremønstret laminatplate fra standardsortimentet som overflate. Andre NCS-farger eller tremønster kan leveres på forespørsel.
Karm
Konstruksjon: Som standard leveres arkivdørene med hvitmalt karm 41 med fast gerikt på hengslesiden. Karmen leveres sammensatt uten løse deler. Tetningslisten er plassert i et spor i karmen. Karmen fås i flere utførelser: med gerikt på hengslesiden, gerikt på begge sider eller helt uten.

Isolering: Ferdigisolert med mineralull fra fabrikken.

Montering: Rask montering med karmens etterjusterbare karmhylser (umbraconøkkel).
Terskel
Døren leveres med forsinket, faset anslagsterskel. På bestilling kan S52 leveres med terskelplate eller terskelplate og slepelist (Rw 38 dB) eller børstelist (ikke lyd).
standardbeslag
Låskasse Assa 410. A = 105 mm, B = 33 mm fra hengselsiden til midten på låskassen. Tappbærende, justerbare hengsler i forsinket utførelse. Sikkerhetsbolt i sluttstykket og tre tapper i bakkant. Skjult forsterkning for dørlukker på hengselsiden.
Tilleggsutstyr
Kan leveres med Daloc Linea-mønster, sparkeplate, dørlukker, elektrisk sluttstykke, magnetkontakt, motor- og mikrolås, låsrelékontakt m.m.

Ved vindutsatt plassering anbefales komplettering med dørbremse. For innadslående dør anbefales vannavviser i nedre kant om døren utsettes for regn. For utadslående dør som ikke har regnbeskyttelse anbefales vannavviser i overkant.

Vi forbeholder oss retten til konstruksjonsendringer.
Låskassen Assa 410.
Justerbart sluttstykke.
Tre tapper med mothaker i bakkant.

Vi forbeholder oss retten til konstruksjonsendringer.


Les mer om
Karmer
Terskler
Farger og mønster
Speilmønster
Glassåpninger
Sparkeplate