EI 120
35dB, 40dB
Sa
EMI-B, EMI-C
EN 14351-1

Daloc S50 (Y50) Arkivdør
Arkivdøren Daloc S50 egner seg på steder der kravet til brannbestandighet er høyt, samtidig som døren må være en integrert del av miljøet rundt. S50 passer utseendemessig til branndøren Daloc S30 og sikkerhetsdøren Daloc S33 og brukes derfor ofte som arkivdør på f.eks. kontorer, hoteller og institusjoner.

Last ned
S50 ProduktbladS50, S52, S53, S54 Typgodkännande Brand-Ljud-BrandgasCAD-skiss S50 (Y50)MontasjeanvisningMontasjeanvisning EMI-BMontasjeanvisning EMI-CAnbefalinger for dekkmaling av grunnede ståldørerY50 DoPUtsparing i vegg for magnetkontakt og dørlukker utenfor karmyttermålVedlikeholdsinstruks for Daloc-dørerByggevaredeklarasjon BVD for ståldører
Betegnelse Lysmål i
karm*
Karmytter
mått
Vekt
Enfløyet dør
S50 10 x 21
 
900 x 2025
 
990 x 2093
 
125
Andre størrelser kan fås på forespørsel.

Maks veggåpningsmål for f.eks. modul 9x21 er 920x2110 mm.

For åpen enfløyet dør (90 grader) fratrekkes 93 mm.

Maksimalmål:
Enfløyet dør brann/lyd/røyktetthet 11x22
Enfløyet dør uklassifisert utførlse 13x22
Klassifiseringer
Arkivdør S50 er testet av SP og sertifisert av SITAC for brann-, lyd- og røyktetthetsklassifisering. EMI-dempingen er testet av SP. Døren produseres under kontroll av SP.

Brannklasse: EI 120.

Lydklasse: R'w 35 dB, 40 dB som tillegg.
Testet lydreduksjon Rw 40 og 43 dB.

Røyktetthetsklasse: EN 13501-2 klasse Sa som tillegg.
Med anslagsterskel.

EMI-demping: EMI-B, EMI-C som tillegg.
Kontakt Daloc angående utførelse og utrustning på S50 med EMI-beskyttelse.

CE-merking: Ytterdørsutførelse (Y50) er CE-merket i henhold til produktstandard for ytterdører EN 14351-1.

Korrosjonsklasse: EN 12944-2 C1-C3.
Dører for utvendig bruk opp til korrosivitetsklasse C3 anbefales i varnforsinket utførelse med industrimaling fra fabrikk og rustfri terskel alternativt foliert plate for utvendig bruk og rustfri terskel.
Dørblad
Konstruksjon: Dørbladet er 105 mm tykt, har faset overfals og består av stålplater som er føyd sammen i en bue med skjulte platekanter ved dørbladkanten. Sammenføyning skjer ved hjelp av liming og nagling.

Materiale: 1 mm tykke stålplater og isolering av mineralull.

Overflatebehandling: S50 leveres ferdigmalt i en av våre standardfarger eller med en tremønstret laminatplate fra standardsortimentet som overflate. Andre NCS-farger eller tremønster kan leveres på forespørsel.
Karm
Konstruksjon: Som standard med hvitmalt karm 41 med fast gerikt på hengslesiden. Karmen leveres sammensatt uten løse deler. Tetningslisten er plassert i et spor i karmen. Karmen fås i flere utførelser: med gerikt på hengslesiden, gerikt på begge sider eller helt uten.

Isolering: Ferdigisolert med mineralull fra fabrikken.

Montering: Rask montering med karmens etterjusterbare karmhylser (umbraconøkkel)
Terskel
Døren leveres som standard med forsinket, faset anslagsterskel. På bestilling kan S50 leveres med terskelplate og slepelist (lydklasse R'w 35 dB) eller med terskelplate og børstelist (ikke lydklassifisert).
standardbeslag
Låskasse Assa 410. A = 105 mm, B = 33 mm fra hengslesiden til midten på låskassen. Tappbærende, justerbare hengsler i forsinket utførelse. Tre tapper i bakkant. Skjult forsterkning for dørlukker på hengselsiden.
Tilleggsutstyr
Kan leveres med Daloc Linea-mønster, sparkeplate, dørlukker, elektrisk sluttstykke, magnetkontakt, motor- og mikrolås, låsrelékontakt m.m. S50 kan også utstyres for EMI-demping.

Ved vindutsatt plassering anbefales komplettering med dørbremse. For innadslående dør anbefales vannavviser i nedre kant om døren utsettes for regn. For utadslående dør som ikke har regnbeskyttelse anbefales vannavviser i overkant.

Vi forbeholder oss retten til konstruksjonsendringer.
Tre tapper med mothaker i bakkant.
Låskassen Assa 410.
Karmhylser sørger for rask og sikker montering.

Vi forbeholder oss retten til konstruksjonsendringer.


Les mer om
Karmer
Terskler
Farger og mønster
Speilmønster
Glassåpninger
Sparkeplate